Puhelinkuvia

by - 23.48

Untitled-1
1. Tämä kuva on siltä aamulta kun olin lähdössä Iso-Britanniaan. Mua jännitti aivan kauheana ja olin lentokentälläkin varmaan 3 tuntia aikasessa. Soittelin Ranille paniikissa, koska olin ihan varma, että myöhästyn tai lentolipun kanssa on ongelmia.
2. Hanna tuli yhtenä viikonloppuna käymään minun luona Lontoossa. Hanna on kyllä parasta matkaseuraa ikinä! Tässä kuvassa olimme pussikaljalla hylätyn kylpyammeen reunalla jossain Lontoon pikkukujalla.
3. Mun työharjottelun ajalle osui kuningattaren syntymäpäivä ja voi sitä juhlan määrää. Oli mielenkiintoista huomata kuinka paljon kuninkaalliset Iso-Britanniassa vielä merkitsee (varsinkin vanhemmille ihmisille).
4. Rovaniemen hyvät puolet on ainakin älyttömän kauniit maisemat ja hyvät ulkoilu mahdollisuudet! Untitled-2
1. Paikka missä asuin/työskentelin Heathfieldissä oli valtava. Alueeseen kuului suuri kartano, tilavia rivitaloasuntoja ja 4-kerroksinen päärakennus.
2. & 3. Kati oli meidän luona kyläilemässä ja sain  pitkästä aikaa pelikaverin! Kati myös yllätti minut; Olin tullut väsyneenä yövuorosta ja mennyt suoraan nukkumaan, mutta heräsin siihen, kun Kati teki minulle aamiaista. Hän oli jopa käynyt heti aamusta ostamassa kaikki mahdolliset herkut :)
4. Rani vei mut aivan uskomattoman ihanaan ravintolaan syntymäpäiväni kunniaksi. Ravintolan tunnelma, palvelu ja ruoka olivat täydellisiä. Voin vain suositella Arctic Lights- ravintolaa.

You May Also Like

0 kommenttia