20 faktaa minusta

by - 15.02

pyöräilykuva 1. Olen kirjoittanut blogia ala-asteesta lähtien. Ensimmäinen blogini oli yhteinen kahden kaverini kanssa ja kuolen häpeästä pelkästään ajattelemalla sitä.
2. Puhun englantia arkielämässäni enemmän kuin suomea.
3. Hukkaan asioita todella helposti, enkä löydä niitä, vaikka ne olisivat suoraa edessäni. Viimeksi hukkasin muistikorttini ja etsin sitä kaksi päivää, kunnes poikaystäväni löysi sen näkyvältä paikalta työpöydältäni…
4. Lähes kaikki vaatteeni ovat mustia, harmaita ja valkoisia. Ainoat väripilkut ovat viininpunainen ja tummanvihreä.
5. Juon joka päivä vähintään kolme tai neljä litraa vettä, mikä pitää ihoni kunnossa.
katutaiteilija 6. Muutin omilleni hieman ennen kuin täytin 16-vuotta.
7. Olen kova lukemaan ja katsomaan tv-sarjoja. Tähän liittyen minulla on ollut jo vuosien ajan tapana analysoida kirjoja ja tv-sarjoja hyvän ystäväni Annin kanssa. Saatamme puhua tuntikaupalla yhdestä kirjasta käyden läpi jokaisen yksityiskohdan.
 8. Perheeni kutsuu minua lempinimellä Kettu ja poikaystäväni diktaattorina.
 9. Rakastan paprikamaustetta ja lisään sitä lähes jokaiseen ruokaan. Asuessani Hannan kanssa meillä oli tapana kokata yhdessä. Ensin laitoin paprikamaustetta hänen nähden ja kun hän käänsi selän, ripautin vielä hieman lisää.
10. Suosikki pelini on Witcher 3. Seuraavana haluaisin lukea alkuperäisen kirjasarjan.
pyöräilykuva2 11. Minua luullaan usein aasialaiseksi. Kerran tuntematon tummaihoinen mies tuli puhumaan minulle kadulla: ”Minä inhoan valkoisia! Inhoan!! Etkö sinäkin? Eeei, sinä olet Kiinasta. Vihaan niitä ja niin pitäisi sinunkin!”
12. Unelma lomakohteeni on Marokko.
13. Joka kerta kun olen käymässä vanhempieni luona, käyn kierroksen pikkusiskoni huoneessa keräämässä omia tavaroitani. Pahimmassa tapauksessa löydän huoneesta sylin täyteen vaatteitani, meikkejäni ja muuta sekalaista. Täytyy kyllä myöntää, että myös minä ”lainailen” välillä häneltäkin.
14. Minulla on tapana matkustellessa mennä oman fiiliksen mukaan ilman tarkkoja suunnitelmia. Parhaimmat ja persoonallisimmat paikat olenkin yleensä löytänyt sattumalta.
15. Minulla on tapana säikäytellä ihmisiä. Kerran Lontoossa hostellissa luulin säikäyttäneeni Hannan, mutta säikäytinkin tuntemattoman miehen. Onneksi oli onni matkassa ja mies nauroi säikähdyksestä selvittyään. Päädyimme juttelemaan ja hänen neuvoillaan löysimme illalla uskomattoman kivan baarialueen.
illanistujaiset 16. Olen asunut kerrostalossa jo puolivuotta ja silti saan melkein sydänkohtauksen joka kerta, kun posti tulee.
17. Nimeni on todella hankala kirjoittaa oikein pelkän kuulemisen perusteella ja jouduin usein virastoissa ja muissa paikoissa tavaamaan nimeni kirjan kirjaimelta.
18. Hoitotyössä minulle tärkeintä on se tunne, kun tietää auttaneensa ja tehneensä asiakkaan päivästä paremman.
19. Välttelen sovellusten ja ohjelmien päivityksiä viimeiseen asti, mikä usein aiheuttaa vain lisää ongelmia.
20. En äänestä vaaleissa, jos kukaan ehdokkaista ei tunnu täysin oikealta. En koe, että minun täytyy valita pienempi paha. Minusta riittävän monien tyhjien äänten pitäisi tarkoittaa sitä, että ehdokkaista kukaan ei ollut tarpeeksi miellyttävä.

You May Also Like

0 kommenttia