Future

by - 12.43

P1310910 P1310918 P1310922 P1310908 Minulle oli selvää, että valmistumisen jälkeen haluan ottaa hetken aikaa itselleni ja lähteä reissuun. Oli ihanaa vaihtelua kolmen ja puolen vuoden jatkuvan opiskelun jälkeen miettiä ihan rauhassa omia haaveitani ja tulevaisuuttani. Nyt olen takaisin normaali arjessani ja minusta tuntuu välillä, että aina jokin unelma kumoaa toisen. Viime päivinä olen joutunut miettimään monia asioita uudestaan ja uudestaan, sekä pohtimaan vaihtoehtojani paljon. Tällä hetkellä fiilis on siis hieman sekava, mutta pääasia on, että tiedän mitkä asiat ovat ne tärkeimmät; läheisimmät ihmiset.
 
Pääsykokeisiin lukeminen on aloitettu ja ensi viikolla menen pitkästä aikaa työhaastatteluun. Pääsykoekirja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja töiden hakeminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Vaikken tarkalleen tiedä tämän vuoden suunnitelmia, tiedän, että luvassa on hyviä muutoksia ja tapahtumia.

It was obvious to me that after graduation I wanted to take some time for myself and travel for moment. After three and half year of continuous studying it was nice change to just take the time and think about my own dreams and future. Now I’m back to my everyday life and sometimes I feel like it’s impossible to try to go forward because one dream always kills another dream. Right now I’m feeling confused, but the main thing is that I know what really matters; the people that I love.


I have started to read for my university exams and next week I’m going to job interview. The exam book seems interesting and job searching has been going well.  Even I don’t know exactly what will happen this year, I know that there is going to be good changes and moments.

You May Also Like

0 kommenttia